Kleine behandelingen Prijs
Epileren wenkbrauwen €9,50
Epileren en verven wenkbrauwen €14,50
Wimpers verven €9,50
Wimpers & wenkbrauwen verven/epileren €19,50
Harsen bovenlip of kin €9,50
Harsen bovenlip & kin €14,50
Harsen bovenlip, kin & kaaklijn €19,50
Harsen wenkbrauwen €12,50
Milia verwijderen vanaf €12,50
Henna brows treatment incl. epileren/harsen €26,50
Gezichtsbehandelingen: Prijs
Touch up (30 min) €24,95
Huidanalyse, reiniging van het gezicht, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- en nachtverzorging.
Classic (45 min) €34,95
Huidanalyse, reiniging van het gezicht, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, wenkbrauwen epileren/harsen, masker en dag- en nachtverzorging.
Luxury (60 min) €44,95
Huidanalyse, reiniging van het gezicht, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, wenkbrauwen epileren/harsen, massage gezicht-hals en decolleté, masker en dag- en nachtverzorging.
* SaliPeel Treatment (±35 min) €39,95
Uitstekend geschikt voor het behandelen van de onzuivere huid met meeëters en/of puistjes en daarnaast ook geschikt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Salicylzuur creëert een schone huid door zijn ontstekingremmende en antibacteriële eigenschappen.
* GlycoPeel Treatment (±35 min) €39,95
Zeer geschikt voor de aanpak van hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneven huidtextuur, oppervlakkige littekentjes, verhelderen en egaliseren van de teint en sterk verhoornde huid.
Men’s facial  (30 min) €25
Gezichtsreiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker of gezichtsmassage en afsluitend een verzorgende daglotion.
Microdermabrasie €44,95
Met microdermabrasie wordt er een fijne straal microkristallen door middel van vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen verwijderen een minuscuul laagje van de opperhuid. Daardoor wordt de huid zichtbaar mooier en gezonder. Fijne lijntjes en oppervlakterimpeltjes verminderen.
Acne gezichtsbehandeling (±45 minuten) €39,95
Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.
Pedicure (gediplomeerd) Prijs
Pedicure behandeling €24,95
Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, frezen, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van eelt en eventuele likdoorn(s), de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voedende voetencrème.
Gellac op teennagels €20
Verwijderen Gellac €7,5
Pedicure behandeling in combinatie met gellac (incl. verwijderen van oude gellac) €39,95
Manicure Prijs
Manicure behandeling €17,50
Handen reinigen, nagelriemen verweken en terugduwen, nagels in model vijlen, polijsten, nagelriemverzorging en afsluiten met een verzorgende handcrème.
Gellac op handen incl. korte manicure €20
Gellac verwijderen €7,5
Lichaamsbehandelingen Prijs
Klassieke lichaamsmassage (30 minuten) €30
Ontspannende rug, schouder-, nek- en hoofdmassage die erop gericht is je lichaam te laten ontspannen en de aanwezige stress te verminderen.
Relaxing massage (60 minuten) €55
Ontspannende rug, schouder-, nek- en hoofdmassage afsluitend met een uitgebreide gezichtsmassage.
Hotstone massage (30 minuten & 60 minuten) €30 & €55
Een unieke massage gebaseerd op een eeuwenoud ritueel met warme basaltstenen. Tijdens de behandeling zijn de stenen opgewarmd tot een temperatuur van 45-50 graden waardoor de spieren verzacht en onstpant worden.